Lisztes megmondja a tutit

Hírek a nagyvilágból - Lisztes megmondja a tutit

2013. április 01. 14:32 - lisztes

Életrajzi film készül Will Smith életéből. A sztár nemrég jelentette be, hogy Kaliforniába jöttem címmel M. Night Shyamalan rendezésében saját fia fogja eljátszani a főszerepet. A forgatást nagy titok övezi, de annyit megtudtunk, hogy Jaden Smith hónapok óta szteroidokon él, hogy apja 45. születésnapjára elkészülhessen a produkció. A filmben feltűnik az Oscas-díjas Daniel Day Lewis Will Smith édesapjának szerepében (ő napi 12 órát tölt egy harlemi szoláriumban, hogy minél élethűbb legyen az alakítása). Spike Lee tiltakozásának adott hangot az esettel kapcsolatban, szerinte ugyanis DDL nem elég fekete a szerepre. Közben egy másik életrajzi projekt is fut, amiben Will Smith saját magát játssza a jelenben. Az After After Earth címre elkeresztelt projekt egyelőre még rendezőre vár. A történet szerint Will Smith egy életrajzi filmet szeretne készíteni saját magáról, de nehezen talál majd rendezőt, mert egy másik életrajzi film is készül róla épp. Ígéretesen hangzik.


Screen-shot-2012-03-06-at-12.43.12-AM.png

Steven Spielberg 3D lázban ég. Nemrégiben felesége melleit konvertáltatta szakemberekkel a harmadik dimenzióba, de máris új projektbe kezdett. Az Indiana Jones 4. részének karaktereit szeretné kiemelni az egysikúságból. A projektre 12 forgatókönyvírót szerződtetett, egy közülük már bele is halt koffeinmérgezésbe a túlhajszolt munkatempó miatt. Spielberg elmondta, hogy sokkal keményebb feladat, mint elsőre gondolta, hiszen itt nem vásári mutatványról van szó, hanem írásról és sajnálatát fejezte ki, amiért ez akkoriban kimaradt az Indi-film forgatása alatt. Közben George Lucast is beperelték, amiért a történetet egy gyerekmeséből ragadta át copy-paste-tel. Spielbergéknek nem ez az első bírósági ügye a filmmel kapcsolatban, korábban a Jóízlésű Mozibajárók Szakszervezete is beperelte őket a gyatra CGI földikutyák miatt. A per azóta is tart.

002.jpg

Tom Cruise 1,5 centimétert nőtt az utóbbi 2 hét alatt. A sztár elmondta, hogy a következő Jack Reacher film forgatását tervezgetik a bukás ellenére és emiatt megpróbál jobban hasonlítani a regényekben ábrázolt karakterre. Napi 5 mélytányérral fogyaszt Nesquick gabonapelyhet tejjel és csokiöntettel. Emellett Arnold Schwerzenger régi filmjeit bámulja egész nap a kanapén feküdve, hogy némi izmot is sikerüljön felszedni a nyár végén kezdődő forgatásra. Tom elmondta, hogy a Conan, a barbár a kedvence, mert rengeteg scientológiai utalást vélt felfedezni benne, így fel is vetette L. Ron Hubbard szellemének, hogy azt is remakelni kellene a főszereplésével. A mester még nem válaszolt, mivel minden idejét lefoglalja az örökkévalóságban Paul Thomas Anderson The Master című filmjének elemzése, hogy sikerüljön végre beperelni _akármi_ miatt.

003.jpg

I. Ferenc pápa dzsihádot hirdetett Brad Pitt és Angelina Jolie ellen. Az egyházfő elmondása szerint a pár azért fogad örökbe a harmadik világból származó árvákat, hogy azok életenergiáját felhasználva örökké fiatalok maradhassanak. A pápa Húsvét alkalmából épp a Film+-on nézte az Interjú a vámpírral című filmet, amikor megvilágosodott. Elmondta, hogy "Végre összeállt a kép. Végre megértettem, hogyan készült a Benjamin Button különös élete". I. Ferenc a máltai szeretetszolgálat és Wesley Snipes segítségével összeállít egy keresztes lovagokból álló csapatot, és kiűszi asz összes démont, hogy a hász megtisztuljon!

004.jpg

Peter Jackson trilógiát készít a Gyűrűk Ura forgatásából. A rendező szerepére Bud Spencert szerződtették, akit digitálisan megfiatalítanak majd az Oscar-díj reményében. Az első részt már el is kezdték forgatni a Hobbit díszletei közt. Arról fog szólni, hogy Peter elolvassa 3 nap alatt mind a 3 duplakötetet úgy, hogy közben még csak nem is mosakszik meg. Andy Serkins a könyveket alakítja majd. A film producere elmondta, hogy igyekeznek J. R. R. Tolkient klónozni, hogy 10 év múlva is legyen munkája a PETÁnak, ami Peter Jackson vizuális effektekkel foglalkozó cége (Peter Effektező és Tuti Animációkat csináló Zrt-je). Ám amíg a kis Tolkien felnő, maradnak a korábbi munkái (pl.: 3 hónapja Peter Jackson 1 millió dollár értékben vásárolta meg egy aukción Tolkien egyik kifestőkönyvét 8 éves koráról, amiből szintén filmtrilógia fog készülni).

005.jpg

Idén mégis lesz Filmszemle hazánkban!

Csak vicceltem.

Kellemes Húsvétot mindenkinek!

Lisztes

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lisztesmegmondjaatutit.blog.hu/api/trackback/id/tr875187130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása