Lisztes megmondja a tutit

Nyerj páros belépőjegyet a R.E.M. díszbemutatójára!

2015. március 03. 14:30 - lisztes

Na, ez a nap is eljött! Nyereményjáték a blogon! Igaz, ehhez az kellett, hogy én magam vegyem kézbe a dolgokat, és rengeteg ismerősöm hathatós segítségével forgassak egy filmet, és szervezzek neki egy mozis bemutatót... De a lényegen nem változtat: egy szupi-szuper film még szupibb-szuperebb díszbemutatójára (március 8., vasárnap 12:00, Sugár Mozi, Spielberg terem) nyerhettek páros belépőjegyeket, amennyiben megválaszoljátok az alábbi kérdést:

rem1.jpg

Melyik híres magyar előadóművész blues stílusú zenéje csendül fel a R.E.M.-ben? Az énekes nevére volnék kíváncsi.

Adódik a kérdés persze, hogy honnan a f*szomból kéne ezt tudnotok, hiszen még nem is láttátok, úgyhogy elHINTek egy kis >>segítséget<<

A választ teljes neved feltüntetésével a lisztesmegmondjaatutit[kukac]gmail[pont]com emailcímre, "R.E.M." tárggyal (idézőjelek nélkül) várom, egészen péntek (03. 06.) 20:00-ig. De ha 20:01-kor írsz, lehet, hogy megkegyelmezek még.

Akit egy kicsit részletesebben is érdekel, hogy mi ez a "R.E.M.", hadd ajánljam Danialves kolléga szokásosan sz*r színvonalú >>blogbejegyzését<< róla.

Valamint természetesen lájkold a film >>Facebook oldalát<<, és csekkold az előzetest:

Lisztes

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lisztesmegmondjaatutit.blog.hu/api/trackback/id/tr527237207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2015.03.03. 15:15:21

Na, megint lusta vagy alkotni és csak engem kopizol...
süti beállítások módosítása