Lisztes megmondja a tutit

2013. 03. 14. - Tegnap még friss volt

2013. március 14. 09:04 - lisztes

Hírek

A The Other Woman című vígjátékhoz két új szereplőt szerződtettek Leslie Mann (40 és annyiból Debbie) és Nikolaj Coster-Waldau (Trónok harcából Jaime Lannister) személyében Cameron Diaz mellé. A filmben az utóbbi színésznő rájön, hogy ő a "másik nő" a kapcsolatban, így szövetkezik a feleséggel (Mann), hogy móresre tanítsák a nőfaló férjet. A filmet a Szerelmünk lapjait (Notebook) is jegyző Nick Cassavetes rendezi.

Új rendezővel tárgyalnak Judith Viorst gyerekkönyvének, az Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day-nek megfilmesítésével kapcsolatban a Disney fejesei Miguel Arteta (Céges buli) személyében. Mivel már a forgatókönyvet nagyrészt megírta az előző jelölt Rob Lieberrel kiegészülve, kérdéses, hogy az új direktor felhasználja-e a már meglévő matériát, vagy átíratja az egészet. A filmhez, ami egy kisfiú rossz napját meséli el, már leszerződött Steve Carell (40 éves szűz).

David Dobkin új filmjéhez, a The Judge-hoz Robert Downey Jr (Vasember, Sherlock Holmes) mellé Robert Duvall (Keresztapa) is leszerződött az apa szerepében (eredetileg Jack Nicholsont (Lesz ez még így se) akarták megnyerni a projektre). A film egy nagymenő ügyvédről szól, aki anyja halálának hírére hazautazik, és megdöbbenve veszi tudomásul, hogy az apját gyanúsítják a meggyilkolásával.

 

Előzetesek

Pár új képkockát szolgáltat nekünk ez a nemzetközinek mondott japán(?) nyelvű trailer a következő Johnny Depp-Gore Verbinski produkcióról (akiknek a Karib-tenger kalózait is köszönhetjük)

Sajnos a Kick Ass 2 előzeteseit rendre törlik a youtuberól, de szerencsére mindig találni újat a 18 éven felülieknek szóló szuperhős-paródiából: (illetve ezen a linken van egy biztosabb verzió)

Stephenie Meyer legújabb agymenéséhez érkezett magyar előzetes. Az Alkonyat széria megalkotójának új könyvét is rögtön filmre adaptálták (khmm, pénz, khmm), így továbbra is lesz min szörnyülködni.

Valamint most már szinkronosan is megtekinthető a Másnaposok 3. részének az előzetese:

 

Képek

Kaptunk egy új posztert a Kick Ass második részéhez:

20130314a.jpg

Stanley Kubrick munkássága egy képen. Ki hány Kubrick filmet látott? :)

20130314b.jpg

Lisztes

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lisztesmegmondjaatutit.blog.hu/api/trackback/id/tr215133949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása