Lisztes megmondja a tutit

A R.E.M. közkinccsé tétetett, hamarosan jön a következő projekt!

2016. április 30. 15:00 - lisztes

Remélhetőleg sok olvasóm tudja, hogy idestova másfél éve filmet forgattam egy lelkes baráti társaság hathatós közbenjárásával. A folyamat végeredményét 2015. március 8-án be is mutattuk a Sugár Mozi 400 fős nagytermében a nagyérdeműnek. Ezt követően zéró sikerrel ugyan, de megpróbáltuk "fesztiváloztatni" a portékát, de végül a további felesleges pénzkidobás helyett úgy döntöttünk, inkább az internet népével osztjuk meg, amink van.

REM.jpg

A Youtube snassz megoldásnak tűnt elsőre, noha oda is fel fog kerülni előbb-utóbb. Ennél egy kicsit komolyabb megjelenést szerettünk volna neki, ezért kerestük fel a legnagyobb hazai torrent oldalt, akik szerencsére készségesen álltak rendelkezésünkre. Bár az eredetileg tervezett december-januári bemutató több szerencsétlen véletlen folytán egészen mostanáig kitolódott, boldogan jelentem be, hogy végre valahára SD és HD formátumban is megtalálható a filmünk az ncore-on.

Ezúton is szeretném megköszönni az oldal szerkesztőinek azt a rengeteg segítséget, amit kaptunk tőlük. Titeket pedig arra biztatlak, hogy tegyetek vele egy próbát! A film egy hobbiprojekt eredménye, extrém alacsony költségvetésből, de az eddigi visszajelzések az oldal felhasználói felől nagyon pozitívak, így bízom abban, hogy a stílus kedvelőinek jó kikapcsolódást fog nyújtani. Meg hát... Csak egy kattintás az egész!

No, de ezen felül van még egy hírem!

elohalott_plakat.jpg

Lassan, de biztosan formálódik a következő projektem, aminek egyelőre egy nagyobb (személyes) beruházás igyekszik keresztbe tenni... De nem adom magam olyan könnyen! Mindenesetre teaser plakát már készült hozzá, és a forgatókönyv first draftja is ott porosodik a winchesteremen... A projekt címe Élő/halott, teljesen más jellegű, mint amilyen a R.E.M. volt, és ha minden jól alakul, 2017-ben el is készül.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lisztesmegmondjaatutit.blog.hu/api/trackback/id/tr678675348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása